Microsoft 365

Microsoft heeft met 365 een interessante cloudoplossing voor bedrijven. Van een gedeelde agenda tot gedeelde opslag, alles is mogelijk.

Met Microsoft 365 kan jouw bedrijf volledig samenwerken in de cloud: chatten, bellen, bestanden delen en vergaderen. Allemaal op één plek, waar je ook bent.Met Microsoft 365 kan jouw bedrijf volledig samenwerken in de cloud: chatten, bellen, bestanden delen en vergaderen. Allemaal op één plek, waar je ook bent.

Wij hebben al meer dan 50 bedrijven overgezet

Er is altijd iets te doen, en de drempel om je IT aan te pakken is hoog. Maar het hoeft niet veel tijd te kosten en ook niet duur te zijn. Daarom zijn de keuzes die je vooraf maakt juist essentieel.
Er zijn ontzettend veel mogelijkheden: computers, software, applicaties. Wat moet je kiezen?

De voordelen van Microsoft 365

Met Microsoft 365 kan jouw bedrijf volledig samenwerken in de cloud: chatten, bellen, bestanden delen en vergaderen. Allemaal op één plek, waar je ook bent.

WS ICT maakt 365 toegankelijk voor de kleine(re) ondernemer.
Wij helpen jou bij het opzetten van je 365 omgeving zodat je er alles uit kunt halen, maar niet betaalt voor dingen die je niet gebruikt.

Samenwerking met Microsoft 365

Microsoft 365 biedt een krachtige suite van tools die de samenwerking binnen teams verbetert en de productiviteit verhoogt.
Benut de kracht van Microsoft 365 en breng je team samen voor meer efficiëntie en synergie

WS ICT als uw businesspartner

Wij kunnen je helpen om een goede start te maken met het (her)inrichten van je IT.

Met onze Business scan kijken we met je mee: wat heb je nodig, wat heb je nu en wat moet je aanschaffen of vernieuwen? Hoe kun je het beste je besturingssysteem en software inrichten?
WS ICT kan u hierbij helpen.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een gesprek.